DIT BEN IK

Hallo, mijn naam is Yvonne van Dommelen In 2003 kwam ik voor het eerst in aanraking met voetreflexmassage. Ik volgde een cursus en was meteen enthousiast. Het inspireerde me om verder te gaan op het gebied van voeten en daarom besloot ik eerst om een opleiding tot pedicure te volgen. Met mijn diploma’s op zak begon ik in 2006 mijn eigen praktijk in Westelbeers (gemeente Oirschot). Ik genoot van het persoonlijk contact met mijn cliënten en het was mijn doel om naast een goede voetverzorging een luisterend oor en een stukje ontspanning mee te geven. Dit deed ik door het creëren van een rustige sfeer en door elke behandeling af te sluiten met een ontspannende massage. Het bleef dus kriebelen!

Ik ging mezelf verdiepen en begon aan de 3-jarige HBO opleiding VoetreflexPlus™ bij TotalHealth welke ik in 2012 succesvol heb afgerond. Daarnaast behaalde ik ook het HBO-diploma medische- en psychosociale basiskennis.
Omdat ik nieuwsgierig was naar de oorsprong van de voetreflextherapie trakteerde ik mezelf op een studiereis naar China, waar duizenden jaren geleden de basis werd gelegd voor deze geneeswijze. Hier liep ik stage op een ziekenhuis in Beijing en volgde een training massage en verdieping in acupunctuur.
Ik vond het heel bijzonder om te zien hoe massage deel uitmaakt van de Chinese cultuur.

Om op de hoogte te blijven van veranderingen in het vakgebied en om mijn kennis uit te breiden volg ik regelmatig bijscholingen.
Op deze manier leer ik steeds meer over het wonder van de mens en ik had van te voren nooit kunnen bedenken dat lichaam en geest zó met elkaar verbonden zijn. Een goeie balans tussen lichaam en geest is van grote invloed op hoe je in je vel zit, mentaal, emotioneel en fysiek. Ik help je graag op weg om in alle rust deze balans te vinden en je weer lekker in je vel te voelen.

info@bewustzzen.nl | © 2021 Copyright Bewustzzen Reflexologie Middelbeers | bewustzzen.nl