DE PRAKTIJK

Hoe werk ik

Om persoonlijk kennis te maken begint je eerste bezoek aan mijn praktijk met een kort gesprek en een ontspanningsmassage. Dit om te zien of de behandeling bij je past.

Wanneer je besluit om voetreflex in te zetten als behandelmethode voor jou klacht dan volgt tijdens het tweede consult een intakegesprek en een voetanalyse. Ik ben benieuwd naar de aard van de klacht, je medisch verleden, je leefwijze, je voedingspatroon, medicijngebruik en emotionele gebeurtenissen want deze kunnen allemaal van invloed zijn op hoe jij je voelt en hoe je lichaam reageert. Op deze manier krijg ik meer inzicht in je klacht en aan de hand hiervan maak ik dan voor jou een persoonlijk behandelplan. Na 3 behandelingen evalueren we samen of de massages effect hebben en of het zin heeft om door te gaan.

Voor wie

Voetreflextherapie is geschikt voor iedereen en kan zowel bij lichamelijke als geestelijke gezondheidsklachten worden ingezet. Een greep uit de gezondheidsklachten waarbij reflexzonetherapie kan worden ingezet:

Je hoeft niet persé een klacht te hebben om een voetreflexbehandeling te ondergaan, het helpt je ook om gezond te blijven of om lekker even te ontspannen.

info@bewustzzen.nl | © 2021 Copyright Bewustzzen Reflexologie Middelbeers | bewustzzen.nl